Prislista styckdetaljer 2017

På Larsbo Lantgård har vi en liten besättning med ca 25 tackor och två baggar. Vi odlar allt kraftfoder och hö till djuren själva och är KRAV certifierade.

Nu finns grillbitar av lamm att köpa på gården!
KRAV-certifierat lammkött från vår gård, köttet är styckat, vakuumförpackat och fryst.

Lammstek skivad             Pris: 260 kr/kg

Parkotlett                           Pris: 270 kr/kg

Slaksida/flankstek          Pris: 190 kr/kg

Hals skivad                       Pris: 110 kr/kg

Bringa                                 Pris: 140 kr/kg

Rygg skivad                       Pris: 250 kr/kg

Lammbog skivad             Pris: 190 kr/kg

Lammlägg hel                   Pris: 180 kr/kg

Fårfärs                                Pris: 120 kr/kg

Till hösten kan vi även erbjuda lammlådor. Boka gärna redan nu! Hör av er här om ni är intresserade så skriver vi upp er på en lista och kontaktar er i god tid då leveransen börjar närma sig. Lammen säljs som hela eller halva lamm.

Information och köpvillkor

Lammkött Ett lätt och ljust kött som är naturligt mört. Lammköttet har en fin och mild smak som gott räcker att krydda med salt och peppar. Vill man smaksätta mer så passar vitlök, rosmarin och andra örter väldigt bra. Lammkött passar till såväl vardag som fest. Allt vårt lammkött kommer från ekologiska lamm uppvuxna på vår gård enligt KRAV’s regler.

Beställning Förhandsbeställ lammkött genom att skicka en förfrågan. När du gjort din förfrågan får du en bekräftelse när nästa leverans är beräknad. Vi hör sedan av oss när lammköttet finns hemma för att bestämma en tid som passar för leverans.

Leverans Våra produkter hämtas direkt på gården eller på utlämningsstället enligt överenskommelse inom Gävle- och Stockholmstrakten. Lammköttet levereras efter tillgång.

Betalning Betalning mot faktura, kontant eller Swish.

Hanteringsråd Lamm kan förvaras i frys i 6-12 månader. Ju fetare kött desto kortare tid. Alla lammdetaljer och färs är vakuumförpackade och märkta med ursprung, vikt, datum och namn. Färsen är förpackad i 500-1000 gramsförpackningar.

För beställning eller frågor kontakta oss via formuläret nedan!